31. 07. 2019

Ako preraziť so streetfoodom?

Stáva sa Slovensko krajinou skvelého street food jedla? Gastronomické zážitky na nás striehnu na každom rohu! Klasické chodenie do reštaurácii je už out, prichádza doba streetfoodu! O tom ako vybudovať ten najchutnejší a najobľúbenejší, nám prídu povedať tí, ktorým sa podarilo s ním preraziť!


Ako preraziť so streetfoodom?
Hostia: Jakub Noel Adásek (NYC Corner) | Kubo Jurkovič (Ty Somáru)
Moderuje: Simona Ondrušková
Organizuje: Startitup
Deň | Čas: Sobota (10.8.) | 14:30
Miesto: Rádio_FM Urban Market Hangárna Grape Festivale


Jakub Noel Adásek
Jakub Noel Adásek je 23-ročný spolumajiteľ NYC Corner, ktorý ma na svedomí všetky receptúry ich skvelých hot-dog a burger špeciálov. Popri tom ma na starosti dennodennú operatívu všetkých prevádzok a to aby na veľkých festivaloch všetko klapalo ako po masle. A vy ste na svoj čerstvý hot-dog čakali čo najmenej.

Kubo Jurkovič 
Začínal ako produkčný v KC Dunaj, kde sa staral o hladký priebeh akcií. Následne si ho všimli v Red Bulle, kde mal na starosti projekt Red Bull Tour Bus. Neskôr sa vrátil naspät ku produkcii a dramaturgii v klube Dole, kde vytvoril celý koncept a staral sa o chod klubu. Jeho ďalšie kroky viedli do eventovej agentúry, kde si ho priamo vyžiadal Jägermeister na projekt Jäger Beats na Slovensku. Po čase sa však v tom už necítil dobre a čoraz viac ho to ťahalo svojou cestou. To už sa mu v hlave rodila myšlienka mexického streetfoodu, ktorá nabrala reálne kontúry a vzniklo Ty Somaru. Ale o tom už naživo v diskusii.


Startitup je biznisovo-technologický portál, ktorý prináša čitateľom najnovšie informácie zo sveta inovácii, biznisu, technológii a startupov.