Ako preraziť so streetfoodom?
Stáva sa Slovensko krajinou skvelého street food jedla? Gastronomické zážitky na nás striehnu na každom rohu! Klasické chodenie do reštaurácii je už out, prichádza doba streetfoodu! O tom ako vybudovať ten najchutnejší a najobľúbenejší, nám prídu povedať tí, ktorým sa podarilo s ním preraziť!
Ako preraziť so streetfoodom?
Hostia: Jakub Noel Adásek (NYC Corner) | Kubo Jurkovič (Ty Somáru)
Moderuje: Simona Ondrušková
Organizuje: Startitup
Deň | Čas: Sobota (10.8.) | 14:30
Miesto: Rádio_FM Urban Market Hangárna Grape Festivale
Jakub Noel Adásek
Jakub Noel Adásek je 23-ročný spolumajiteľ NYC Corner, ktorý ma na svedomí všetky receptúry ich skvelých hot-dog a burger špeciálov. Popri tom ma na starosti dennodennú operatívu všetkých prevádzok a to aby na veľkých festivaloch všetko klapalo ako po masle. A vy ste na svoj čerstvý hot-dog čakali čo najmenej.

Kubo Jurkovič
Začínal ako produkčný v KC Dunaj, kde sa staral o hladký priebeh akcií. Následne si ho všimli v Red Bulle, kde mal na starosti projekt Red Bull Tour Bus. Neskôr sa vrátil naspät ku produkcii a dramaturgii v klube Dole, kde vytvoril celý koncept a staral sa o chod klubu. Jeho ďalšie kroky viedli do eventovej agentúry, kde si ho priamo vyžiadal Jägermeister na projekt Jäger Beats na Slovensku. Po čase sa však v tom už necítil dobre a čoraz viac ho to ťahalo svojou cestou. To už sa mu v hlave rodila myšlienka mexického streetfoodu, ktorá nabrala reálne kontúry a vzniklo Ty Somaru. Ale o tom už naživo v diskusii.

Startitup je biznisovo-technologický portál, ktorý prináša čitateľom najnovšie informácie zo sveta inovácii, biznisu, technológii a startupov.